چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟

اندونزی یکی از مقصدهای آسیایی است که سفر به آن حتی برای گردش نیازمند دریافت ویزا از سفارت اندونزی است.

چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟

برای دیدن زیباترین جزیره اندونزی با تور بالی همراه شوید.

اندونزی یکی از مقصدهای محبوب آسیایی در حوزه گردشگری است که عمده محبوبیت خود را مرهون طبیعت بکر متشکل از جزیره ها و سواحل زیبا است. از آنجایی که اندونزی در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پرباران ترین مناطق دنیا قرار گرفته است، ولی در طول سال از آب و هوایی مناسب برای سفر و گردش برخوردار است. البته علاوه بر جزایر بالی، دیگر جاهای دیدنی اندونزی مانند معبد پرامبانان و... نیز باعث جذب گردشگران به این کشور شده است.

اگر شما نیز قصد سفر به اندونزی را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تور اندونزی را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو نموده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته اندونزی نیز یکی از کشورهایی است سفر به آن حتی برای گردش نیازمند دریافت ویزا از سفارت اندونزی است.

ویزای اندونزی توضیح خدمات
انواع ویزا توریستی، تجاری، خبرنگاری، مقام های رسمی و تحصیلی
مراحل صدور ویزا به وسیله سفارت
مدارک لازم برای صدور ویزا مدارک شناسایی، اقتصادی و...
مدت زمان لازم برای صدور ویزا ویزای عادی هفت روز کاری و ویزای فوری دو تا سه روز کاری
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به توضیح زیر است:

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام های رسمی
  • ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری

1) تکمیل فرم درخواست

2) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه ها

3) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

4) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز 4*3

5) نامه منوط به تمکن اقتصادی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه گردد).

6) بلیط هواپیما (رفت و برگشت) و تائیدیه رزرو هتل.

شرایط و نکته ها

  • سفارت اندونزی در تهران برای اتباع ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می نماید.
  • ویزای توریستی اندونزی یکبار ورود است و در صورت ترک خاک اندونزی پیش از تمام شدن مدت ویزا، امکان استفاده مجدد و ورود دوباره به اندونزی با همان ویزا وجود ندارد و متقاضی باید برای دریافت ویزای توریستی دوباره اقدام کند.
  • دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
  • مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه پس از صدور بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.
  • صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
  • ویزای اندونزی در مدت هفت تا 10 روز کاری صادر می گردد؛ در صورت درخواست ویزای توریستی مدت زمان لازم برای صدور ویزا دو تا سه روز کاری است.

سفارت اندونزی در تهران

    • نشانی: تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان 200، پلاک 180
    • تلفن: 88716865، 88717251 و 88553655 (021)
    • نمابر: 88718822
    • صندوق پستی: 4564-11365
    • پست الکترونیک: [email protected]
    • وب سایت: www.kemlu.go.id/tehran
    • روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر
منبع: کجارو / kemlu.go.id / gharepeyma.com / الی گشت / زورق / indonesia.visahq.com / kemlu.go.id
انتشار: بروزرسانی: 16 آبان 1398 شناسه مطلب: 561

به "چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید