عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای دنیا!
به گزارش سافاری رو، تخم اردک جنین شده، موش خرمای شکم پر، تخم مرغ فاسد، رتیل سوخاری و مار اسپایسی، مورچه و سبزیجات و خون خوک از عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای جهان به شمار می فرایند.
غذاهای چندش آور دنیا کدامند؟
ذائقه چیز عجیبی است که از فرهنگ و تجربه های ما برمی آید. همین ذائقه متنوع آدم هاست که سبب می گردد عده ای غذاهایی که حال ما را بهم می زنند، با ولع و اشتها بخورند. کشورهای جنوب شرق آسیا در خوردن غذاهای عجیب و غریب شهره اند. اما هستند کشورهای دیگر هم که غذاهایی خارج از تصور ما می خورند.
بالوت (Balut) - تخم اردک جنین شده!
بالوت تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است. در این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می گردد و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده می گردد و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهایی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می رسد. بالوت ایده آل در فیلیپین، تخم اردک 17 روزه است، اما ویتنامی ها 19 تا 21 روزه اش را ترجیح می دهند.
بوداگ (Boo Dog) - موش خرمای شکم پر!
بوداگ یک غذای مغولی است که با پرکردن شکم موش خرما یا بز از سنگ داغ و سبزیجات و پیاز درست می گردد. این غذا بیشتر غذایی جمعی است و در فضای باز و پیک نیک درست می گردد. در پخت این غذا تشخیص گرمای سنگ و تعداد سنگ های لازم خیلی اهمیت دارد و کار هر کسی هم نیست. البته گاهی برای بهتر پختن گوشت، همراه با گرمای از درون، لاشه را در معرض حرارت بیرونی قرار می دهند.
تخم مرغ هزار ساله (Century Eggs) - تخم مرغ هایی فاسد شده!
این غذای چینی واقعاً با تخم مرغ هزار ساله درست نمی گردد، بلکه تنها 4 یا 5 ماه برای آماده شدن آن کافی است. برای پختن این غذای هیجان انگیز، تخم مرغ یا اردک را چند ماه در خاکستر، خاک رس، نمک، آهک چال می نمایند، سپس آن را مدتی در پوسته برنج می خوابانند. حالا غذا آماده صرف کردن است.
رتیل سوخاری (Fried tarantulas) - رتیل سوخاری و مار اسپایسی!
رتیل سوخاری غذای محبوب مردم کامبوج است. در این کشور علاوه بر رتیل سوخاری، مار اسپایسی هم خورده می گردد که البته علاوه بر اینکه غذای مورد علاقه کامبوجی هاست، هر ساله گردشگر های زیادی هم برای خوردن این غذا به کامبوج می فرایند.
اسکامول (Escamol) - مخلوط لارو مورچه و سبزیجات!
اسکامول، مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات است. این غذا، یک غذای محبوب مکزیکی است.
خون خوک و نان (Pig Blood and bread) - صبحانه لذیذ نروژی!
مخلوط خون تفت داده خوک به همراه نان، خوراکی محبوب برای صبحانه در سوئد است.
ساناکجی (Sannakji) - اختاپوس تکه تکه شده و متحرک!
ساناکجی، اختاپوسی است که به تازگی کشته شده و بعد تکه تکه و سریعاً سرو می گردد. اگرچه اختاپوس به قطعات کوچک ریز شده است و همراه با روغن و دانه های کنجد سرو می گردد؛ اما این بازوهای پیچ و تاب خورنده به لطف حفرات مکنده خود که هنوز زنده و فعال هستند، مسیری چسبنده را درون گلوی شما طی خواهند کرد. به همین دلیل هنگام بلعیدن آنها خطر بند آمدن راه تنفسی شخص وجود دارد. ایمن ترین راه برای خوردن این غذا این است که لقمه خود را پیش از قورت دادن حدود 100 بار بجوید؛ و البته با دهان پر هم صحبت نکنید!
چشم ماهی تن (Tuna fish eyeball) - کره چشم ماهی در دهان!
چشم ماهی تن یک غذای محبوب در ژاپن و بعضی دیگر از کشورهای جنوب آسیاست. چشم ماهی تن، چرب و بسیار طعم دار است. این غذا خام خورده نمی گردد و باید با حرارت ملایم پخته گردد. عموماً برای پخت به چشم ماهی، آب لیموی تازه، زجبیل، سس سویا، روغن کنجد و نمک اضافه می گردد.
فوگو (Fugu) - باریکه هایی از گوشت یک ماهی سمی!
فوگو، غذایی است که از پختن یک نوع ماهی پفی درست می گردد. پختن این نوع غذا برای هر کسی قانونی نیست. در واقع تنها آشپزهایی که دوره های لازم سه ساله را گذرانده اند و مهارت کافی دارند، می توانند این غذا را بپزند، چون بخش هایی از این ماهی به شدت سمی و کشنده است.
منبع: setare.com