آخرین مهلت جاماندگان سهام عدالت برای اصلاح اطلاعات
به گزارش سافاری رو، به گزارش خبرنگاران، جاماندگان دریافت سود سهام عدالت، فقط تا خاتمه امروز، آدینه 30 اردیبهشت وقت دارند تا اطلاعات خود را در سامانه سجام اصلاح و تکمیل نمایند. از روز شنبه (31 اردیبهشت) واریز سود سال 98 و 99 برای آن ها انجام خواهد شد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین قشمی مدیر پرداخت سود سهام عدالت در شرکت سپرده گذاری مرکزی، شرح داد: افراد به چند علت از جمله شماره شبای نامعتبر و ارائه حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضاء)، ارزی و بلندمدت، سود سهام خود را دریافت ننموده اند.
21 اسفند سود مربوط به عملکرد سال 99 سهام عدالت برای 43 میلیون و 665 هزار و 331 نفر دارنده آن واریز شد.
رئیس سازمان خصوصی سازی ضمن تشریح افرادی که در فهرست جاماندگان سهام عدالت قرار دارند، در خصوص نحوه فروش این سهام برای مشمولان شرحاتی را ارائه کرد.
چه کسانی در فهرست دریافت سهام عدالت هستند؟
به نقل از ایسنا، حسین قربانزاده، با اشاره به بند الف تبصره 2 قانون بودجه اظهار کرد: طبق این بند دولت مکلف شده است به افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و افراد واجد شرایط مطابق قانون سیاست اصل 44 سهام عدالت پرداخت کند.
وی ادامه داد: ماده 34 تبصره سه قانون سیاست اصل 44 ساز و کاری را پیش بینی نموده است که وزارت رفاه افرادی که استحقاق دریافت سهام عدالت را دارند معین کند. در این راستا چند جلسه با وزارت رفاه برگزار شده است تا به اشراف کافی در این حوزه برسیم. البته چند وقتی است که موضوع دهک بندی و یارانه ها وزارت رفاه را درگیر نموده، اما این موضوع باید تا سرانجام خرداد تعیین گردد.
رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه در ابتدا قرار بود پرداخت سهام عدالت به دو دهک اول و چهار دهک بعدی باشد، مطرح کرد: اما در کشور چنین اشرافی از مجموع عایدی وجود ندارد.
در ابتدا سهام عدالت بر اساس رده بندی شغلی بود، برای مثال کارمندان دولت، تاکسیرانان، خادمان مسجد و…، این موضوع باعث شد بعضا افرادی که مستحق دریافت سهام عدالت نیستند، سهام عدالت دریافت نمایند و برعکس.
دهک بندی به وسیله وزارت رفاه انجام می گردد اما اینکه چه مقدار سهام و به چه طریقی واگذار گردد هنوز تعیین نیست.
قربانزاده اضافه کرد: البته ما باید سهام ارزشمندی را به مردم واگذار کنیم و این درحالی است که تعداد شرکت های دولتی ارزشمند به انگشتان دو دست هم نمی رسد.
در واقع دست دولت برخلاف سال های گذشته در انتخاب سهام باز نیست. از طرف دیگر درکنار سهام عدالت باید به تکالیف دیگر دولت مانند 130 هزار میلیارد تومان بند تبصره دو که مرتبط با سازمان تامین اجتماعی است، 70 هزار میلیارد تومان که منابع بودجه است، 35 هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه دولت ها و… نیز توجه کرد.
منبع: تجارت نیوز