آموزش پودر لیمو عمانی با یک قلم مواد ، با لیمو عمانی و لیموترش تازه

به گزارش سافاری رو، پودر لیمو عمانی یا گرد لیمو عمانی یک چاشنی ایرانی است که از لیمو عمانی به دست می آید. این چاشنی با طعم ترش خود می تواند مزه هر غذایی را بهتر کند و یک جایگزین راحت و بی دردسر برای لیمو عمانی درسته و کامل باشد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه پودر لیمو عمانی می پردازیم و نکات مهم در تهیه آن را نیز با شما در میان خواهیم گذاشت.

آموزش پودر لیمو عمانی با یک قلم مواد ، با لیمو عمانی و لیموترش تازه

طرز تهیه پودر لیمو عمانی در یک نگاه

برای تهیه پودر لیمو عمانی، کافی است هسته های لیمو عمانی را جدا کنید و آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. لیمو عمانی خورد شده را با هاون، آسیاب برقی، غذاساز یا مخلوط کن به شکل پودر در آورید. بعلاوه می توان ابتدا اندازهی لیمو ترش تازه را با روش های مناسب خشک کرد، سپس آن را پودر کرد و به شکل گرد لیمو عمانی در آورد.

برای مطالعه مواد اولیه، مراحل طرز تهیه و جزئیات درست کردن یک گرد لیمو عمانی با کیفیت ادامه مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه پودر لیمو عمانی با لیمو عمانی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
لیمو عمانینیم کیلوگرم

مدت زمان آماده سازی پودر لیمو عمانی: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه گرد لیمو عمانی در خانه

پودر لیمو عمانی را به سادگی در خانه آماده کنید و از آن در تهیه غذاهایی مانند و به کار ببرید.

مرحله اول: لیمو عمانی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه پودر لیمو عمانی، باید لیمو عمانی را آماده کنید. در این روش از لیمو عمانی های کاملا خشک که هیچ گونه رطوبتی ندارند بهره ببرید. آنها را با چاقو باز کنید و هسته وسط آن را در بیارید. وجود هسته باعث تلخی گرد لیمو عمانی خواهد شد.

شما می توانید برای تهیه لیمو عمانی به روش های و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: لیمو عمانی را آسیاب کنید

برای تهیه یک گرد لیمو عمانی خوشمزه، باید لیمو عمانی را آسیاب کنید تا جایی که کاملا پودر گردد. شما می توانید برای این کار از هاون بهره ببرید. لیمو عمانی را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و با هاون بکوبید.

برای راحتی کار و سریع تر انجام شدن این مرحله شما می توانید از دستگاه آسیاب برقی، غذاساز یا مخلوط کن بهره ببرید. آسیاب کردن را تا تمام شدن همه لیمو عمانی ها انجام دهید.

مرحله آخر: گرد لیمو عمانی را نگهداری کنید

گرد لیمو عمانی شما به همین سادگی آماده شده است. آن را در یک ظرف شیشه ای دردار و در جای خنک نگهداری کنید و در طرز تهیه انواع غذاها از آن بهره ببرید.

شما می توانید برای تهیه آماده به روش های حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

روش تهیه پودر لیمو عمانی با لیمو ترش تازه

برای تهیه گرد لیمو عمانی با لیمو تازه شما احتیاج به لیمو ترش تازه با پوست دارید. برای این کار در ابتدا باید لیمو ترش های تازه را با روش های مختلف خشک کنید. برای می توانید از روش سنتی خشک کردن در برابر آفتاب بهره ببرید، یا با استفاده از فر و مایکروفر لیمو عمانی ها را آماده کنید.

بعد از خشک شدن لیمو ترش های تازه، هسته وسط آن را جدا کنید و با استفاده از هاون، آسیاب برقی، مخلوط کن یا غذا ساز لیمو عمانی را پودر کنید و در یک ظرف شیشه ای دردار و در محیطی مناسب از آن نگهداری کنید.

این روش نسبت به روش اول، زمان بیشتری می برد اما این مزیت را دارد که شما می توانید از تازگی و سلامت لیمو عمانی های استفاده شده اطمینان داشته باشید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه پودر لیمو عمانی با پوست

  • پودر لیمو عمانی منبع غنی از ویتامین c است، ضمن آنکه باعث کنترل فشار خون، هضم بهتر غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و یاری به کاهش وزن نیز می گردد.
  • اگر به وسایل برقی برای آسیاب کردن پودر لیمو عمانی دسترسی دارید، بهتر است از آنها بهره ببرید. استفاده از هاون ممکن است باعث گردد که لیمو عمانی به خوبی و به شکل یکدست پودر نگردد و تکه های درشت آن در غذا دیده گردد.
  • لیمو عمانی را پیش از پودر کردن با چاقو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. این کار باعث می گردد لیمو عمانی سریع تر و بهتر پودر گردد.
  • از لیمو عمانی کهنه و مانده در طرز تهیه گرد لیمو عمانی استفاده نکنید. این کار به شدت کیفیت پودر لیمو عمانی را که درست می کنید پائین می آورد و در طعم غذاها اثر نامطلوب می گذارد.
  • رطوبت عامل اصلی خرابی گرد لیمو عمانی است و باعث ایجاد کپک و فساد در لیمو عمانی می گردد.
  • بهتر است پودر لیمو عمانی را در حجم زیاد درست نکنید که مدت نگهداری از آن طولانی نگردد. هر قدر تازه تر آن را تهیه و مصرف کنید بهتر است و طعم غذاها را بهتر می نماید.

فوت و فن های خوشمزه شدن پودر لیمو عمانی خانگی

پودر لیمو عمانی را چه طور باید نگهداری کرد تا ماندگاری بیشتری داشته باشد؟

بهتر است از ظروف شیشه ای برای نگهداری گرد لیمو عمانی بهره ببرید. علاوه بر ظرف شیشه ای از ظروف استیل و سرامیک نیز می توانید بهره ببرید. استفاده از این ظروف باعث می گردد تا رطوبت به درون ظرف نفوذ نکند و به ماندگاری بیشتر آن یاری می نماید.

در کنار استفاده از ظروف مناسب، نگهداری در مکان مناسب نیز حائز اهمیت است. حتما پودر لیمو عمانی را مانند هر چاشنی و ادویه دیگر در جای خنک مانند انباری یا کابینت نگهداری کنید.

کاربرد پودر لیمو عمانی در کدام غذاها است؟

  • پودر لیمو عمانی جایگزین مناسبی برای لیمو عمانی است و شما می توانید از آن در تهیه انواع خورش های سنتی ایرانی بهره ببرید.
  • بعلاوه از این چاشنی برای مزه دار کردن میگو یا ماهی نیز می توانید بهره ببرید.
  • از آنجایی که گرد لیمو عمانی به هضم غذا نیز یاری می نماید، می توانید از آن در کنار دیگر ادویه ها برای طعم دادن به انواع سالادها نیز بهره ببرید.
  • استفاده از پودر لیمو عمانی در نان های سبوس دار و شیرینی های خامه ای، بسیار رایج است.
  • از این چاشنی ترش مزه بعلاوه در تهیه دسرهایی مانند انواع کیک، انواع پودینگ و انواع بستنی نیز استفاده می گردد.

چرا پودر لیمو عمانی که درست کردم تلخ شده است؟

عامل اصلی تلخی پودر لیمو عمانی، هسته آن است. اگر هسته لیمو عمانی را به همراه پوست و گوشت آن آسیاب کنید پودری که آماده می کنید تلخ می گردد. پیش از آغاز به آسیاب کردن لیمو عمانی، حتما هسته وسط آن را جدا کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 21 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1404 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 2542

به "آموزش پودر لیمو عمانی با یک قلم مواد ، با لیمو عمانی و لیموترش تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش پودر لیمو عمانی با یک قلم مواد ، با لیمو عمانی و لیموترش تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید