املت ژاپنی، صبحانه چشم بادامی ها

به گزارش سافاری رو، املت ژاپنی یا تاماگویاکی یک صبحانه لذیذ و خوشمزه است که در این کشور درست می شود و به ذائقه ایرانی ها نزدیک است.

املت ژاپنی، صبحانه چشم بادامی ها

املت ژاپنی یا سوشی تخم مرغ، نوعی صبحانه ژاپنی است با یک چاشنی به نام داشی درست می شود. اگر این چاشنی را نتوانستید تهیه کنید، می توانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و حتی شیر استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه املت ژاپنی با سافاری رو همراه باشید.

مواد لازم تهیه املت ژاپنی :

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سویا سس: نصف قاشق چای خوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • چاشنی داشی یا عصاره مرغ و گوشت: یک عدد
  • نمک به میزان لازم
  • قارچ در صورت تمایل
  • پیازچه در صورت تمایل

طرز تهیه املت ژاپنی :

تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و با سویا سس، نمک، شکر و چاشنی داشی یا عصاره های دیگر مخلوط کنید.

مراقب باشید زیاد نمک نزنید، چون سویا سس کمی شور است.

کف یک تابه نچسب مستطیل شکل را با روغن چرب کنید. بهتر است تابه مستطیلی باشد تا بتوان تخم مرغ را راحت رول کرد.

تابه را روی شعله ملایم گذاشته و مخلوط را به آرامی در تابه بریزید تا تخم مرغ سرخ شود.

وقتی رنگ تخم مرغ مات و کدر شد، املت آماده است. با یک کفگیر بزرگ املت را از تابه بیرون آورده و رول کنید.

در صورت تمایل می توانید مقداری قارچ و پیازچه خرد کرده، با کمی روغن تفت دهید و روی تخم مرغ سرخ شده بریزید؛ سپس آن را رول کنید.

بعد از رول کردن، آن را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس با یک چاقوی تیز از عرض برش زده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

می توانید این املت خوشمزه را مانند ژاپنی ها با چاپستیک (چوب مخصوص غذاخوری) سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، سافاری رو را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از انواع املت املت پنیری، صبحانه گرم و دلچسب را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 25 فروردین 1399 بروزرسانی: 31 فروردین 1399 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 929

به "املت ژاپنی، صبحانه چشم بادامی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "املت ژاپنی، صبحانه چشم بادامی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید