حفظ سلامت قلب با مصرف جو
به گزارش سافاری رو، به گزارش خبرنگاران، مطالعه و برررسی محققان کانادایی نشان می دهد مصرف جو می تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ریسک ابتلا به بیماری قلبی-عروقی گردد.

محققان بیمارستان سنت مایکل کانادا دریافته اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غیرHDL تا 7 درصد می گردد.
این مرور و آنالیز که شامل 14 مطالعه بر روی آزمایشات بالینی در هفت کشور دنیا بود نشان داد که جو دارای تاثیرات کاهنده کلسترول بوده و فواید زیادی برای سلامت دارد.
دکتر ولادمیر ووکسان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: این یافته ها بسیار برای جمعیت دارای ریسک بالای ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، نظیر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که دارای سطح عادی کلسترول LDL هستند اما مقدار کلسترول غیرHDLشان روبه افزایش است، بسیار مهم است.
وی در ادامه می افزاید: جو دارای تاثیر کاهشی بر کل کلسترول بد در این افراد دارای ریسک بالا است، اما می تواند برای افراد فاقد کلسترول بالا هم مفید باشد.
با وجود خواص متعدد جو، مصرف این ماده غذایی به وسیله انسان در طول دهه گذشته 35 درصد کاهش یافته است.
منبع: خبرگزاری مهر