دیابت دارید موز نخورید!
به گزارش سافاری رو، خبرنگاران : افراد مبتلا به دیابت نباید موز بخورند.
افرادی که انسولین مصرف می نمایند و دیابت دارند بهتر است دور موز را خط بکشند.
به گزارش خبرنگاران، موزهای رسیده دارای شاخص گلیسمی نسبتا بالایی هستند، به این معنی که قند خون پس از مصرف موز به سرعت افزایش می یابد. بعلاوه موز برای افرادی که انسولین مصرف می نمایند و دیابت دارند، توصیه نمی گردد.
مصرف موز به علت وجود ساکارید در آن برای اسهال و سندرم روده تحریک پذیر باید به حداقل برسد. موز فقط برای افرادی که این بیماری ها را ندارند، مفید است. موز منبع تریپتوفان، پیش ساز سروتونین (هورمون شادی) است. علاوه بر این، موز حاوی اینولین است که نوعی فیبر محلول است که تأثیر مفیدی بر تخلیه روده دارد و فیبر محلول یک ماده غذایی پروبیوتیک است.
کالری موز چقدر است؟
موز بیش از حد رسیده از 90 تا 100 کیلو کالری در هر 100 گرم برخوردار است. این موز سرشار از کاتچین هستند - آنتی اکسیدان های قدرتمندی که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می نمایند.
شاخص گلیسمی موزهای رسیده حدود 70 است - بنابراین اگر اضافه وزن دارید، بهتر است موز رسیده را کنار بگذارید. برخلاف موز سبز، هضم آن ها آسان است: در طول کار طولانی مدت، این موز منبع انرژی سریع خواهد بود.
در هر صورت یک یا دو موز در روز برای بدن مفید است: یک موز حاوی حدود 10 درصد اندازه پتاسیم روزانه و تقریباً 30 درصد احتیاج روزانه به اسید فولیک برای بدن است که برای عملکرد طبیعی قلب و بدن ضروری است.
منبع: رکنا