زراعت زعفران ثبت جهانی می گردد
به گزارش سافاری رو، علیرضا حسین زاده در حاشیه افتتاح طرح های جهادکشاورزی به مناسبت هفته دولت در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: بیش از 100پروژه تا سرانجام سال جاری به بهره برداری خواهد رسید که زمینه اشتغالزایی خوبی را در روستاها ایجاد می نماید.

وی ادامه داد: سال97یک سال طلایی برای بخش کشاورزی بود وتامین اعتبار خوبی برای شهرستان در نظر گرفته شد.پروژه های متفاوتی در بخش کشاورزی داریم که 44پروژدرهفته دولت وتاسقف100پروژه تا سرانجام سال افتتاح خواهیم کرد.
مدیر جهادکشاورزی گناباد توضیح داد: 13میلیارد تومان کمک بلا عوض به کشاورزان پرداخت شد تا همچنان کشاورزی پس از 18 سال خشکسالی متوالی در گناباد زنده باشد.با اعتبارات خوبی که در حوزه لایروبی قنوات جذب گردیده درحال حاضر 55 قنات آبدهی دارند.
حسین زاده طرح هایی را که در هفته دولت افتتاح می گردد را شامل ساماندهی اراضی کشاورزی ،کانال ولوله گذاری با اعتبار 3774میلیون ریال،آبیاری تحت فشار، 2پروژه با اعتبار2266میلیون ریال ، پروژه زنبور عسل، 7پروژه با اعتبار1300میلیون ریال ، احداث گلخانه وباغ گل محمدی، 7پروژه با اعتبار4500میلیون ریال و احیا ومرمت قنوات15پروژه با اعتبار9865میلیارد ریال اعلام نمود.
وی اعلام نمود: زعفران یکی از محصولات کلیدی کشاورزی گناباد بوده و همچنان نیز شاهد کشت این محصول در شهرستان هستیم و سعی می کنیم برند و زراعت آن را ثبت کنیم و در همین راستا یک سال ونیم است که با فایو در ارتباط هستیم.
وی ادامه داد: کارهای ثبت طرح میراث زراعت زعفران با استفاده ازآبیاری قنوات که مورد تایید نهاده شد را انجام می دهیم و 4و5مهر ماه میزبان نماینده فایو خواهیم بود.
منبع: خبرگزاری مهر