طراحی میکروکپسول های برچسب دار با قابلیت مشاهده در تصویربرداری PET

به گزارش سافاری رو، به تازگی میکروکپسول های چندلایه ای ساخته شده که دارای برچسب زیرکونیوم 89 است و می توان آن ها را در تصویربرداری PET مشاهده کرد.

طراحی میکروکپسول های برچسب دار با قابلیت مشاهده در تصویربرداری PET

جهت دریافت مشاوره خدمات چاپ کاتالوگ تعداد کم از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، پژوهشگران دانشگاه آلاباما معتقدند که یک گام عظیم رو به جلو در سیستم های انتقال داروی میکروکپسول برداشته اند. آن ها در این پروژه، ذرات ترانوستیک ساختند که قابلیت درمانی و تصویربرداری دارد. ترانوستیک به نانوذرات یا میکرو کپسول هایی گفته می گردد که می توانند به عنوان عوامل تصویربرداری تشخیصی و به عنوان حامل های دارویی برای انتقال دارو استفاده شوند.

میکرو کپسول های توسعه یافته در دانشگاه آلاباما که برچسب زیرکونیوم رادیواکتیو 89 دارد، اولین نمونه از کپسول های پلیمری توخالی است که قادر به انجام توموگرافی انتشار پوزیترون طولانی مدت چند روزه یا PET است.

در پروژه پیشین، محققان دانشگاه آلاباما نشان دادند که می توان کپسول های توخالی را با داروی ضدسرطان دوکسوروبیسین پر و سپس با امواج فراصوت این میکرو کپسول ها را پاره کرد تا دارو آزاد گردد.

تصویربرداری PET با زیرکونیوم 89، که نیمه عمر آن 3.3 روز است، امکان ردیابی کپسول ها در موش های آزمایشگاهی را تا هفت روز فراهم می نماید.

اوژنیا خرلامپیوا و سوزان لاپی از محققان این پروژه می گویند: این سیستم ها نمونه ای از یک عامل ترانوستیک پیشرفته با امکان حمل ترکیب داروی کنترل شده با قابلیت تصویربرداری PET است. ما اعتقاد داریم این سامانه، زمینه را برای یک حامل داروی جهانی فراهم می نماید که می تواند همراه با درمان های پیشرفته هدفمند، مانند درمان های ژنی متناسب با بیمار مورد استفاده قرار گیرد.

این سیستم تحویل دارو، پس از اصلاحات سطحی برای تقویت قابلیت هدف گیری، می تواند جایگزین غیرتهاجمی برای جراحی سرطان یا شیمی درمانی گردد.

اوژنیا خرلامپیوا و سوزان لاپی معتقداند که کمبود نسبی تحقیقات صورت گرفته روی ذرات عامل دار شده زیرکونیوم-89، ممکن است به دلیل کمبود آزمایشگاه هایی باشد که قادر به کار با این ایزوتوپ هستند و همچنین چالش های مربوط به پایداری آن در یک حامل داروی پلیمری است. آزمایشگاه شیمی پلیمر آنها، در زمینه میکروکپسول های توخالی که با لایه های متناوب اسید تانیک و پلی ان وینیل پیرولیدین یا TA / PVPON ساخته شده اند، پیشرو است. لایه ها در اطراف یک هسته قربانی تشکیل می شوند که پس از اتمام لایه ها، هسته حل می گردد. در تحقیقات فعلی، آن ها ساختاری فراوری کردند که در مجموع از 6 یا 12 دو لایه تشکیل شده بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 22 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 اردیبهشت 1400 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 1541

به "طراحی میکروکپسول های برچسب دار با قابلیت مشاهده در تصویربرداری PET" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی میکروکپسول های برچسب دار با قابلیت مشاهده در تصویربرداری PET"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید