طرز تهیه مربا توت سیاه با نکات ریز شکرک نزدن آن

به گزارش سافاری رو، در فصل این میوه زیر درختان بزرگ توت مقدار زیادی از با این درخت روی زمین می ریزد اما خوشبختانه این درخت به قدری سخاوتمند است که چندین با می توان میوه آن را دست چین و استفاده کرد. درخت توت به قدری در فرهنگ ما مقدس است که اعتقاد دارند هیچ گاه نباید این درخت را قطع کرد مگر زمانی که دیگر خشک شده باشد. ما به شما ساده ترین روش ممکن تهیه مربای خانگی با توت سیاه را در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ به شما آموزش می دهیم. با این روش می توانید چندین شیشه مربای خوشمزه برای استفاده درست کرده و در طول سال از آن استفاده کنید.

طرز تهیه مربا توت سیاه با نکات ریز شکرک نزدن آن

روش جمع کردن توت به سبک سنتی ایرانی، همان پهن کردن چادر تمیز زیر درخت و سپس جمع آوری روزانه آن است. درنظر داشته باشید با توجه به بافت نرم توت مدت زمان زیادی نمی توان آن را نگهداری کرد؛ این میوه بسیار دلبر در طعم شیرین و ترش و رنگ سیاه و سفید وجود دارد. از این میوه عموما مربا، ژله و دسر نیز تهیه می شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه؛ نکات کلیدی با عکس

مواد مورد نیاز جهت تهیه مربای توت سیاه:

توت سیاه1کیلوگرم
شکر1کیلوگرم
آب لیمویک قاشق غذاخوری

نکته: همان طور که مشاهده می کنید در تهیه این مربا شما هر اندازه توت داشتید به همان اندازه شکر لازم دارید.

یعنی اگر اندازه توت شما سه کیلوگرم بود برای تهیه این مربا، سه کیلوگرم شکر نیاز دارید.

در اولین مرحله ساقه توت ها را به کمک قیچی یا چاقو بگیرید و آنها را درون قابلمه مناسب بریزید.

شکر را روی توت ها بریزید و کمی به هم بزنید. توجه کنید زیاد به هم نزنید تا میوه ها له نشوند.

درب قابلمه را ببندید و یک ساعت و نیم در درون یخچال قرار دهید تا توت ها آب بیندازند. اگر شما شربت بیشتری از این مربا نیاز دارید مدت زمان بیشتری را می توانید زمان دهید. هر چقدر زمان بیشتری سپری شود اندازه آبی که از میوه خارج می شود بیشتر خواهد بود.

و بالطبع شربت بیشتری خواهید داشت.

بعد از سپری شدن زمان اعلامی قابلمه روی شعله کم اجاق گاز قرار دهید و به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا میوه ها نیم پخته شوند و شربت مربا غلیظ تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت فرنگی????؛ رازهای شکرک نزدن آن

نکته مهم: پنج دقیقه آخر یک قاشق آب لیمو به مربا اضافه کنید. این عمل از شکرک زدن مربای شما جلوگیری می کند.

منتظر باشید تا مربا کاملا خنک شود. مربا را درون ظرف خشک و تمیزی بریزید و سر آن را کاملاً محکم ببندید و آن را درون یخچال نگهداری کنید.

با این روش تا چندین ماه می توانید از این میوه بسیار خوشمزه، برای خوردن صبحانه یا تهیه کیک و انواع دسرها استفاده کنید.

توت سیاه در منوی غذایی ما ایرانیان آشناست، اما اغلب مردم درباره فواید آن چیزی نمی دانند.

خواص توت سیاه:

  • توت سیاه میوه بسیار خوش طعم و محبوب است که خواص فراوانی برای بدن دارد. حتی در گذشته آن را خشک می کردند و به جای قند در کنار چای در تمام فصول از آن استفاده می کردند.
  • این میوه حاوی ویتامین ها و مواد مغذی است که برای سلامتی ما بسیار مفید است. از خواص و فواید میوه توت سیاه می توان ممانعت از اختلال بافت های پوششی و افزایش قدرت درک و کمک به انعقاد خون اشاره کرد.
  • جالب است بدانید بهترین نوع توت، توت های تازه و خوشبو هستند، در هنگام خرید توت از انواع قهوه ای آن پرهیز کنید.
  • به طور کلی توت های که کاملا سیاه باشند بسیار رسیده و آماده خوردن هستند و معمولاً سایز بزرگ تری نسبت به بقیه توت ها دارد.
  • اگر که درخت توتی در منزل یا باغ دارید و از آن توت ها به اندازه زیاد در دسترس داشتید حتما به شما پیشنهاد می شود که از دستور مربای امروز کمک بگیرید و از آن چندین شیشه تهیه کنید و تا پایان سال از طعم بی نظیر آن استفاده کنید. مدت زمان تقریبی تهیه مربای توت سیاه دو ساعت است.

امیدواریم که از دستور امروز نیز کمال استفاده را برده باشید. برایتان سلامتی و شادی را آرزومندیم. برقرار باشید.

منبع: اُکالا
انتشار: 29 آذر 1400 بروزرسانی: 29 آذر 1400 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 2011

به "طرز تهیه مربا توت سیاه با نکات ریز شکرک نزدن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا توت سیاه با نکات ریز شکرک نزدن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید