ویروس کرونا کدام استارتاپ ها را توسعه داد؟

به گزارش سافاری رو، در این گزارش چهار استارتاپ که به واسطه شیوع ویروس کرونا با استقبال خوبی از سوی کارآفرینان رو به رو شدند را معرفی کرده ایم.

ویروس کرونا کدام استارتاپ ها را توسعه داد؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، توسعه فناوری به حدی سرعت دارد که حتی نمی توان برای چند هفته آینده آن برنامه ریزی یا پیش بینی کرد. با این حال در صورتی که سطح توقع خود را بالا ببریم، می توانیم تا حدودی اتفاقاتی که قرار است در جهانی فناوری و تکنولوژی بیافتد را پیش بینی کنیم.

در سال های اخیر توسعه فناوری تاثیر و کمک بسیار زیادی در صنعت و تجارت کرده و بسکمک از چالش ها و دغدغه های افراد را از بین برده است. از طرفی هم با شیوع ویروس کرونا در جهان و خانه نشین شدن و همچنین بی کار شدن بسکمک از افراد، در این ایام توجه زیادی به کسب و کار های نوپا و به خصوص استارتاپ ها شده است.

در ادامه قصد داریم تعدادی از استارتاپ های بزرگ که در سال 2020 توسعه بسیار زیادی داشتند و انتظار می فرایند در سال آینده، توسعه این استارتاپ ها همچنان ادامه داشته باشند و در سال 2021 باشد شاهد توسعه هرچه بیشتر این استارتاپ ها باشیم.

فناوری Edge computing

فناوری Edge computing که به معنای پردازش، تجزیه و تحلیل داده ها در سرور های نزدیک به نرم افزار مورد استفاده توسط کاربران است. از این فناوری در مراکز ارائه دهنده خدمات مخابراتی، شرکت های نیمه هادی و فناوری اینترنت اشیاء استفاده می شود. با روی کار آمدن فناوری 5G در جهان نیز پیش بینی می شود قدرت پردازش به کمک این فناوری تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا کند و برنامه های مورد استفاده در هر کدام از مشاغلی که از این فناوری استفاده می کنند بسیار سریع تر از همیشه خواهد بود.

مهم ترین تاثیر افزایش سرعت در فناوری Edge computing به فناوری هایی نظیر اتومبیل های خودران، ربات های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط می شود. مدیر یکی از استارتاپ های فعال در زمینه این فناوری نیز به تازگی اعلام کرده است که با توسعه کسب و کارها، داده ها و اطلاعات مورد استفاده آن ها نیز سنگین تر می شوند و توسعه فناوری Edge computing تاثیر بسیار زیادی در آینده شرکت ها خواهد داشت. برای مثال در آینده در نقاط مختلفی از کره زمین اینترنت اشیاء و ناوگان حمل و نقل هوشمند و بدون راننده مورد استفاده قرار خواهد گرفت، در این میان اگر قدرت پردازش فناوری Edge پایین باشد، اختلال بزرگی در راستا توسعه فناوری های آینده پیش خواهد آمد.

افزایش نیاز در این فناوری باعث شده است استارتاپ های بسیار زیادی برای فعالیت در این زمینه به وجود بیایند.

فناوری telehealth

این فناوری همان فناوری پزشکی از راه دور است که در زمان شیوع ویروس کرونا در جهان و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است. در این نوع فناوری افراد می توانند بدون نیاز به ملاقات حضوری با افراد و صرفا به وسیله استفاده از اینترنت و بیان مسائل خود به صورت آنلاین به پزشک مربوطه مراحل درمان خود را طی کنند.

در حقیقت انتظار می رود در سال آینده فناوری پزشکی از راه دور حدود 40 درصد رشد داشته باشد و برای استارتاپ های فعال در این زمینه سود بسیار زیادی داشته باشد. فناوری پزشکی از راه دور در سال 2020 توانسته است حدود 38 میلیارد دلار برای استارتاپ های فعال در این زمینه سودآوری داشته باشد و انتظار می رود این عدد تا سال 2025 به 191 میلیارد افزایش پیدا کند.

فناوری رباتیک

افزایش درخواست برای خرید های آنلاین در ایام اخیر به قدری زیاد شده است که فروشنده ها برای تحویل اقلام خریداری شده توسط کاربران با مشکل روبرو شده اند. اما راه حلی که بسکمک از شرکت ها از آن استفاده می کنند، تحویل اجناسی خریداری شده توسط کاربران توسط ربات های هوشمند است.

در این میان استارتاپ های چینی تمرکز بسیار زیادی روی توسعه ربات های هوشمند کردند چرا که ویروس کرونا از این کشور آغاز شد و چین با ساخت و عرضه ربات های هوشمند برای تحویل مرسولات کاربران، قصد جلوگیری از گسترش ویروس کرونا را داشت.

پس از چین این فناوری در انگلستان و به طور جدی در آمریکا مورد بررسی قرار گرفت. در حال حاضر استارتاپ هایی نظیر Manna، Starship Technologies و Nuro روی این فناوری تمرکز کرده اند و ربات های خود را به فروشگاه های آنلاین آمریکایی می فروشند تا از این طریق علاوه بر کمتر شدن هزینه های فروشندگان، از گسترش ویروس کرونا جلوگیری شود.

تحصیل آنلاین

با شیوع ویروس کرونا در جهان و مشخص نبودن زمان نابودی این ویروس تحصیل دانشجویان و دانش آموزان بر بستر اینترنت انجام می شود و این موضوع باعث شده تا استارتاپ های مختلفی در زمینه تدریس آنلاین فعالیت داشته باشند؛ تحصیل آنلاین در سال 2020 حدود 15 درصد نسبت به سال 2019 افزایش داشت که علت آن هم شیوع ویروس کرونا در جهان بود، علاوه بر این پیش بینی شده است این فناوری تا سرانجام سال جاری میلادی حدود 7.6 میلیارد دلار سودآوری برای استارتاپ های فعال در این زمینه داشته باشد.

اوج استفاده از تحصیل آنلاین، در اواسط ماه آوریل بود و تعطیلی مدارس در 190 کشور باعث استفاده حدود 90 درصد دانش آموزان حاضر در کشور های درگیر با ویروس کرونا از اینترنت شد که آمار آن ها حدود 1.6 میلیارد نفر بود. از طرفی هم هنوز درگیری با ویروس کرونا در سراسر جهان ادامه دارد و تحصیل تمامی دانشجویان و دانش آموزان به صورت مجازی انجام می شود، همین موضوع باعث استقبال هر چه بیشتر افراد برای تشکیل استارتاپ های فعال در زمینه تحصیل شده است.

سازمان های جهانی مانند یونسکو نیز اطلاعاتی در فضای مجازی منتشر کرده اند که نشان از افزایش چشمگیر میزان استفاده کاربران از پلتفرم های تحصیل آنلاین می دهد.

هر چهار استارتاپ بالا جزو فعالیت هایی هستند که در سال آینده انتظار می رود بتوانند رشد بسیار چشمگیری داشته باشند؛ با این حال پیشنهاد می شود افراد قبل از ورود به هرکدام از این فرصت های شغلی، مطالعه کاملی روی آن ها داشته باشند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 11 اسفند 1399 بروزرسانی: 11 اسفند 1399 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 1582

به "ویروس کرونا کدام استارتاپ ها را توسعه داد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویروس کرونا کدام استارتاپ ها را توسعه داد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید