کدام ماهی خطر افزایش فشارخون را دارد؟

به گزارش سافاری رو، برخی مواد غذایی هستند که مصرف آن می تواند با خطراتی از جمله افزایش فشار خون همراه باشد.

کدام ماهی خطر افزایش فشارخون را دارد؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از دیلی اکسپرس، اگرچه همیشه دقیقا تعیین نیست چه چیزی سبب می شود تا فردی دچار فشارخون بالا شود، شماری از مسائل وجود دارد که می تواند ما را در معرض خطر بیشتری قرار دهد. یکی از رایج ترین اینها، یک نوع غذای محبوب و خاص در جهان است.

برآورد می شود حدود یک سوم از بزرگسالان انگلیسی دچار فشار خون بالا هستند. این بیماری می تواند یک عامل تهدید کننده برای زندگی باشد و به اندام های شما نظیر قلب و مغز فشار وارد کند. با گذشت زمان نیز این مسأله می تواند شما را در معرض حملات قلبی، سکته مغزی و بیماری های کلیه قرار دهد.

زمانی که صحبت از داشتن فشار خون می شود، خوردن نمک بیش از حد، یکی از عوامل رایج خطرزا در داشتن فشارخون محسوب می شود. موسسه فشار خون انگلستان می گوید: نمک سبب می شود بدن شما، آب را نگه دارد. اگر شما زیاد نمک بخورید، آب زیاد در خون شما ایجاد می شود که این، بدین معناست که فشار بیشتری بر رگ های خونی شما وارد می شود و همین نیز فشار خون شما را بالا می برد.

اگر شما پیش از این، فشار خون بالا داشته اید، نمک زیاد، آن را بالاتر نیز می برد و ممکن است این، بدان معنی باشد که دارو های فشارخونی که مصرف می کنید، به درستی عمل نکند.

خوردن بیش از حد نمک، می تواند به مسائل سلامتی ناشی از فشارخون از جمله بیماری های قلبی، سکته، بیماری کلیه و برخی انواع زوال عقل منجر شود.

طبق اعلام موسسه فشار خون انگلستان، بسیاری از نمک ها ممکن است در غذای ما پنهان شده باشد. یکی از این غذا ها که مقدار فراوانی نمک دارد، ماهی خشک است که این مسآله نیز به دلیل فرایند نمک زنی است که در تهیه آن استفاده می شود.

موسسه فشار خون انگلستان می گوید: سعی کنید از این نوع غذا اجتناب کنید و یا از نوع کم نمک تر آن استفاده کنید.

این موسسه همچنین می گوید: بیشتر نمکی که ما مصرف می کنیم، در مواد غذایی آماده ای که می خریم، مانند نان، بیسکوئیت، غلات صبحانه، سس ها و چاشنی ها و همچنین مواد غذایی آماده به مصرف و غذا های بیرون بر پنهان است.

این، نمک های پنهان حدود سه چهارم (75 درصد) از نمکی که ما مصرف می کنیم را شامل می شود. تنها مقدار اندکی از نمک، از مقدار نمک مصرفی ما، شامل نمکی می شود که ما به هنگام پخت و پز و یا بر سر سفره غذا به غذای مان اضافه می کنیم.

گفتنی است افراد بزرگسال بایستی کمتر از شش گرم نمک روزانه بخورند؛ این در حالی است که بسیاری از ما، بیشتر از این مقدار و به طور میانه در حدود هشت گرم نمک مصرف می کنیم.

منبع: فرارو
انتشار: 4 شهریور 1401 بروزرسانی: 4 شهریور 1401 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 2241

به "کدام ماهی خطر افزایش فشارخون را دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام ماهی خطر افزایش فشارخون را دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید