کنسرسیوم حفاری اکتشافی ایجاد گردد
به گزارش سافاری رو، رئیس هیأت عامل ایمیدرو گفت: کنسرسیوم تأمین تجهیزات و خدمات پیمانکاری حفاری اکتشافی ایجاد گردد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، خداداد غریب پور اظهار کرد: بخش خصوصی به حوزه اکتشاف وارد نمی گردد و شرکت های بزرگ نظیر فولاد مبارکه و گل گهر که در این حوزه وارد شده و ریسک اکتشاف را پذیرفته اند، برای ما فرصت است.
وی اظهار داشت: از جمله اقدامات صورت گرفته، واگذاری پهنه های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی به شرکت ملی مس برای اجرا است.
غریب پور ادامه داد: نسبت به موضوع اکتشاف باید نگاه ملی داشت و از نگاه شرکتی پرهیز گردد. این در حالی است که سرعت تصمیم گیری ایمیدرو بالا است.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: در جلسات اکتشافی باید از گزارشگری صرف درباره پهنه ها، به سمت ارائه خلاقیت ها، نوآوری ها، ارائه پدیده های برجسته و ایده های مطلوب برویم.
وی اضافه نمود: رویکرد سیاست گذاری، ایده پردازی و معین استراتژیک در نشست های اکتشافی پررنگ تر گردد. همچنین باید کوشش کنیم در این جلسات به چشم انداز اکتشاف پرداخته گردد و تا پیروز تر و کیفی تر به اهداف ایمیدرو دست یابیم.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو با بیان اینکه آموزش تنها مربوط به کارشناسان سازمان نیست، توضیح داد: مدیران نیز احتیاج به آموزش دارند و می توان از اساتید دانشگاهی برای به روز کردن اطلاعات بهره برد.
منبع: خبرگزاری ایسنا