اشک ریزی مداوم نشانه کدام اختلال چشمی است؟

به گزارش سافاری رو، افتادگی پلک می تواند بینایی طبیعی را محدود یا حتی به طور کامل از بین ببرد اما خوشبختانه این بیماری قابل درمان است.

اشک ریزی مداوم نشانه کدام اختلال چشمی است؟

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی خبرنگاران، افتادگی پلک چشم عارضه ای است که در آن یک یا هر دو پلک بالایی چشم به سمت پایین و حالت افتاده قرار می گیرد. این اختلال می تواند هم برای خانم ها و هم برای آقایان در هر سنی بروز پیدا کند؛ البته افتادگی پلک چشم در سنین بالا شایع تر است.

از مهم ترین دلیل های افتادگی پلک چشم می توان به مواردی مانند افزایش سن، استفاده طولانی مدت از لنز های تماسی سخت، دارو های چشمی و مالیدن مداوم چشم ها اشاره نمود. آسیب به کانال های عصبی مسئول حرکات پلک، فلج صورت و دیستروفی و ضعف عضلات از دیگر دلیل های شایع در افتادگی پلک چشم محسوب می شوند.

گاهی اوقات افتادگی پلک می تواند از زمان تولد و ناشی از نقص مادرزادی و عدم تشکیل عضله بالابرنده پلک بروز پیدا کند؛ بنابراین این عارضه فقط مربوط به سنین بالا نمی گردد. بعلاوه ضایعه یا ضربه به چشم و پلک، تومور یا بعضی بیماری ها مانند کم کاری تیروئید در افتادگی پلک چشم نقش دارند.

در صورتی که علائم و نشانه هایی مانند مکرر بالا بودن سر برای بهتر تماشا، اشک ریزی مداوم و کاهش بینایی را حس کردید؛ با عارضه افتادگی پلک رو به رو هستید. بعلاوه احساس سنگینی یا فشار روی کره چشم و خشکی چشم می توانند از نشانه های مرتبط با افتادگی پلک باشند.

برای درمان افتادگی پلک چشم دو روش غیر جراحی و روش جراحی وجود دارد.

در روش غیر جراحی از راه چاره هایی مانند استفاده از پایه در قاب عینک، تجویز ویتامین B12 در بعضی موارد، طب سوزنی و تمرین های تقویت چشم به کار گرفته می گردد اما در روش جراحی، ترمیم پلک و بالابردن آن و قرار دادن در شرایط مناسبش صورت می گیرد.

توصیه می گردد اگر نشانه های مرتبط با افتادگی پلک چشم را احساس کردید، حتما برای درمان آن اقدام کنید؛ در صورت عدم درمان سریع و به موقع ممکن است با پیامد های احتمالی دیگر مانند تنبلی چشم و کاهش سطح بینایی روبرو شوید.

بیشتر بخوانید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 آبان 1400 بروزرسانی: 21 آبان 1400 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 1974

به "اشک ریزی مداوم نشانه کدام اختلال چشمی است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشک ریزی مداوم نشانه کدام اختلال چشمی است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید