جزئیات تفاهم نامه همکاری سه جانبه برای برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی

به گزارش سافاری رو، تهران (پانا) - تفاهم نامه همکاری سه جانبه فی مابین دانشگاه تهران، مرکز آنالیز های استراتژیک ریاست جمهوری و اندیشکده سیاست پژوهی منابع انسانی اسماء در محل سالن شورای دانشگاه تهران منعقد شد.

جزئیات تفاهم نامه همکاری سه جانبه برای برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این تفاهم نامه همکاری سه جانبه به منظور برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی کوتاه مدت و میان مدت و با هدف یاری به تعالی حکمرانی در کشور، به وسیله دکتر سید محمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران، دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز آنالیز های استراتژیک ریاست جمهوری و دکتر ساسان زارع رئیس هیأت مدیره اندیشکده سیاست پژوهی منابع انسانی اسماء، امضا و مبادله شد.

بر اساس این تفاهم نامه، دوره های آموزشی حکمرانی در بستر مجازی یا کلاس های حضوری با تدریس اساتید دانشگاه و با استفاده از ظرفیت های مرکز آموزش های آزاد دانشگاه تهران، اندیشکده سیاست پژوهی منابع انسانی اسماء و مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه تهران برگزار می گردد.

برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مسائل مبتلابه کشور با موضوع حکمرانی از دیگر محورهای این تفاهم نامه است. مرکز آنالیز های استراتژیک ریاست جمهوری نیز ضمن حمایت مادی و معنوی از فرآیند برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی، با فراهم کردن بسترهای لازم برای همکاری دانش پذیران دوره های حکمرانی در تیم های مطالعاتی این مرکز، در این تفاهم نامه مشارکت دارد.

سید محمد مقیمی، سرپرست دانشگاه تهران عصر سه شنبه 25 آبان ماه در نشست انعقاد این تفاهم نامه سه جانبه، با اشاره به طراحی و پیگیری ایده راه اندازی دانشکده حکمرانی به عنوان دانشکده ای میان رشته ای، گفت: مطالعه اولیه برای راه اندازی دانشکده حکمرانی اجرا شده و مأموریت های این دانشکده را طراحی و تدوین نموده ایم.

سرپرست دانشگاه تهران اضافه کرد: در ایده راه اندازی دانشکده حکمرانی در پی این هستیم تا مجموعه ای از رشته ها را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که دربرگیرنده انواع و اقسام حکمرانی مانند حکمرانی کشاورزی، صنعتی، شهری و … باشد، ایجاد کنیم و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی یک حوزه تخصصی مانند کشاورزی با شرایط و ضوابطی برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر بتوانند در رشته حکمرانی مرتبط با تحصیلات مقطع کارشناسی خود ادامه تحصیل دهند.

مقیمی، هدف از برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی و در گام بعد طراحی و ایجاد رشته های حکمرانی را درهم آمیختن مهارت فنی و تئوریک با مهارت های مدیریتی و تربیت مدیرانی در تراز نظام اسلامی دانست.

محمدصادق خیاطیان، رئیس مرکز آنالیز های استراتژیک ریاست جمهوری نیز در این نشست، مطرح نمود: در دانشگاه ها سعی نموده ایم بعد فنی و تئوریک موضوعات را خوب پوشش دهیم ولی در بحث آموزش مهارت های مدیریتی کمتر توجه شده است. در دوره های حکمرانی که قرار است برگزار گردد، امیدواریم دانشگاه تهران با استفاده از ظرفیت کل کشور بتواند به جبران این خلا یاری کند.

خیاطیان با استقبال از برنامه ساختارمند دانشگاه تهران برای تربیت افراد موثر در حوزه حکمرانی، ابراز امیدواری کرد: با نقش آفرینی جدی دانشگاه تهران بتوانیم برای جبران خلاهایمان در حکمرانی، هم در الگوسازی و پیاده سازی و اجرا و هم در تربیت افراد متخصص، متعهد و صاحب دانش و توان مدیریتی، قدم های مثبتی برداریم.

در ادامه این نشست، دکتر علی اصغر پورعزت، رئیس انجمن مدیریت دولتی ایران نیز درباره ایده راه اندازی دانشکده حکمرانی، اظهار کرد: مسائل اجتماعی ما متعهد به مرزهای رشته ای نیستند، بنابراین مجبور هستیم بین رشته ای حرکت کنیم، که این موضوع در دانشکده حکمرانی قابل پیگیری است. بعلاوه به نظر می رسد فعالیت های پژوهشی در این دانشکده باید معطوف به حل مسئله و در راستای پاسخگویی به یک سوال جامعه باشد.

ساسان زارع، رئیس هیأت مدیره اندیشکده سیاست پژوهی منابع انسانی اسماء نیز به تشریح ظرفیت های این اندیشکده در حوزه مشارکت در برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی پرداخت.

در سرانجام این نشست، تفاهم نامه همکاری بین دکتر سید محمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران، دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز آنالیز های استراتژیک ریاست جمهوری و دکتر ساسان زارع رئیس هیأت مدیره اندیشکده سیاست پژوهی منابع انسانی اسماء مبادله شد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 2012

به "جزئیات تفاهم نامه همکاری سه جانبه برای برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزئیات تفاهم نامه همکاری سه جانبه برای برگزاری دوره های آموزشی حکمرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید