شکر سفید یا شکر قهوه ای کدوم بهتره؟

به گزارش سافاری رو، مدتی میشه که مردم نسبت به تغذیه حساس تر عمل میکنن بخاطر اتفاقاتی که به سر سلامتی مردم اومد و بیماریهای جدیدی که شایع شد، دیگه کمتر می بینیم کسی خرید فله ای از سوپرمارکت داشته باشه! یکی از این مواردی که توجه خیلیا رو به خودش جلب کرد قند و شکر بود، این ماده غذایی بخاطر اینکه در طول روز بارها و بارها ازش استفاده میشه به سختی حذف یا جایگزین مناسبی براش پیدا میشه. بعضیا معتقدن میشه بجاش از شکر قهوه ای استفاده کرد، ولی شکر قهوه ای واقعا بهتر از شکر سفیده؟ در ادامه مطالبی در این باره در اختیارتون میذارم.

شکر سفید یا شکر قهوه ای کدوم بهتره؟

مشکل شکر سفید

طبق تحقیقات علمی روشن شده است که برای سفید کرد شکر خام حرارت در چرخه تولیدش اضافه میشه که منجر به پایین اومدن ارزش غذایی و از دست دادن موادی که برای تنظیم کنش هورمون انسولین روی گلوکز اثر میذاره و در نتیجه برای جذب گلوکز لازمه، و نبود همین ماده در شکر سفید علت اصلی بد بودنش هست و به همین دلیل پزشکان میگن زیاد از شکر سفید تصفیه شده استفاده نکنید.

عوارض مصرف شکر سفید

شیره طبیعی چغندر قند و نیشکر که در حالت طبیعی ماده خوراکی بسیار مفیدی است، پس از اینکه در کارخانه در جریان تصفیه شدن و سفید شدن نهاده شد به صورت یک ماده شیرین بی محتوا در میاد و بعد از خوردن برای اینکه بتونه جذب بشه، چون هیچ ماده معدنی و املاح طبیعی نداره به محض وارد شدن به بدن به ناچار از مواد معدنی و املاح موجود در خون و استخوانها و بافتهای بدن استفاده میکنه و در بدن هایی که دچار کمبود مواد معدنی یا املاح هستن، اختلال ایجاد میکنه، به علاوه، با افزایش سن انسان توانایی نگهداری ماده کروم در بدن کاهش پیدا میکنه. بنابراین خوردن شکر سفید تصفیه شده برای افراد مسن اصلا خوب نیست و بهتره به جای شکر سفید از مواد شیرین طبیعی و یا از شکر قهوه ای تصفیه نشده استفاده نمایند. چون در حین مصرف شکر سفید بیشتری ماده معدنی که از بین میره کروم هست.

فرق شکر سفید با شکر قهوه ای

شکر قهوه ای تنها حسن و ویژگی مثبتی که باعث شده اینقدر هوادار پیدا کنه اینه که عمل سفید شدن و تصفیه بر اون انجام نمیشه و همین امر باعث شده به شکر سفید ترجیح داده بشه. مصرف شکر سفید که در رژیم غذایی توصیه میشه استفاده نکنید این است که در جریان تصفیه شکر خام و قهوه ای و برای تهیه شکر سفید متبلور، بخاطر استفاده از تکنولوژی شیمیایی خاص سفید کردن، شکر خام قهوه ای را تا درجات بسیار بالایی حرارت میدن و با این عمل کلیه ویتامین ها و مواد معدنی ای که در شیره خام چغندر قند و نیشکر به طور طبیعی وجود داره از بین میره.

شکر قهوه ای یا شکر خام چیست؟

شکر خام شکری هست که تو کارخانه بعد از برداشت ملاس از شیره چغندر یا نیشکر در دیگ های کارخانه باقی میمونه و رنگش زرد و قهوه ای هست. شکر خام دارای مقدار قابل ملاحظه ای ماده معدنی و بخصوص عنصر کروم است که به سوخت و ساز شکر داخل بدن یاری میکنه، ولی به هر حال قسمت عمده شکر چه خام و چه تصفیه شده هیدرات کربن است.

شکرهای قهوه ای که تو بازار وجود داره اصله؟

بخاطر هواداران زیادی که این نوع شکر داره برخی شرکت ها اقدام به فروش این محصول کردن اما بد نیست که بدونید برای تهیه این محصول شکر تصفیه شده رو با مقدار ملاس مخلوط می نمایند و به عنوان شکر قهوه ای در بازار عرضه میکنن!

منبع: کتاب غذا درمانی نوشته حسین میرحیدر

به این مطلب امتیاز دهید

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 27 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 268

به "شکر سفید یا شکر قهوه ای کدوم بهتره؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شکر سفید یا شکر قهوه ای کدوم بهتره؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید