ضرب الاجل یک ماهه برای زمین های بلااستفاده پتروشیمی

به گزارش سافاری رو، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: برای کمبود زمین صنعتی، باید در یک ماه زمین های بلااستفاده پتروشیمی باید معین تکلیف گردد.

ضرب الاجل یک ماهه برای زمین های بلااستفاده پتروشیمی

به گزارش خبرنگاران زنجان؛ مهرداد سلطانی در جلسه کارگروه امور زیربنایی استان زنجان، با بیان اینکه مطالعات شهرک های صنفی بر عهده شرکت شهرک های صنعتی قرار داده شده است، اظهار کرد: در بحث تصویب شهرک های صنفی، باید مکان یابی مورد توجه قرار گیرد که این مهم نیازمند مطالعات منظومه روستایی، مطالعات طرح جامع اشتغال روستایی و مطالعات آمایش سرزمینی است و خوشبختانه هر سه مطالعات در استان به سرانجام رسیده و در دسترس است.

وی با بیان اینکه شهرک های صنفی باید به گونه ای مستقر گردد که زمین های کشاورزی مستعد از حیز انتفاع خارج نشده تا شهرک صنفی ایجاد گردد، اضافه کرد: در رابطه با شهرک های صنفی داخل حریم نیز شهری نیز مسئولیت به عهده فرمانداران گذاشته شده و انتظار می رود سازمان صمت و شرکت شهرک های صنعتی استان در این رابطه به فرمانداری ها مشاوره داده و همکاری های لازم را داشته باشند.

این مسئول با تاکید بر خلع ید زمین های واگذار شده در شهرک های صنعتی که اقدامی بر روی آن انجام نشده است، ادامه داد: با توجه به مراجعات روزافزون سرمایه گذاران صنعتی و خالی نبودن زمین در بعضی شهرک های صنعتی استان خلع ید زمین هایی که در مهلت مقرر مورد استفاده قرار نگرفته، در سالی که به نام فراوری، پشتیبانی و مانع زدایی ها نام گذاری شده، بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با تاکید بر اولویت بندی در خلع ید و واگذاری زمین ها، توضیح داد: با توجه به مراجعاتی که اتفاق می افتد، باید ظرفیت های جدیدی باز و یا ایجاد گردد علاوه بر آن در بحث توسعه نیز استعدادها مورد توجه قرار گیرد تا توسعه صنعتی استان متوقف نگردد.

سلطانی یادآور شد: در توسعه صنعتی باید به محدودیت ها توجه گردد. برای مثال در حال حاضر در شهرستان ابهر با بحران آب برای صنایع روبرو هستیم که نباید صنایع آب بر در این شهرستان مستقر گردد. همچنین در واگذاری ها توجه به توزیع متوازن و سند آمایش سرزمینی به عنوان سندبالادستی باید مورد توجه جدی و عملیاتی قرار گیرد.

وی با اشاره به شهرک صنعتی کهناب، مطرح کرد: این شهرک مربوط به صنایع الکترونیک و فناوری اطلاعات بوده و چنین صنایعی در این شهرک مستقر هستند و فقط صنایع پاک تا رده 3 می توانند در این شهرک مستقر گردد و اداره کل حفاظت محیط زیست نیز بر این مسئله نظارت های لازم را دارد. باید مستقر نشدن واحدهایی که مجوز دریافت نموده و هنوز مستقر نشده اند، پیگیری گردد تا صنایع فناورمحور اتفاق بیفتد.

این مسئول در رابطه با تاکید بر اینکه برای استقرار صنایع و واحدهای خرد و کوچک مقیاس، می توان بخشی از شهرک های صنعتی را در ابعاد کوچک تفکیک کرد، گفت: در شهرستان ایجرود نیز سازمان صمت استان و شرکت شهرک های صنعتی باید جلساتی را برای پیگیری عملکرد مجموعه پتروشیمی برگزار نموده و نتیجه معین تکلیف زمین ها را پس از یک ماه به این کارگروه برای تصمیم گیری اعلام کند تا در صورت قانع کننده نبودن پاسخ، تصمیم مقتضی برای زمین های بلااستفاده این مجموعه گرفته گردد.

سلطانی از قابل پیگیری بودن خلع ید مستثنیات، مستقلات و اراضی ملی اطلاع داد و بیان نمود: در رابطه با ایجاد دسترسی مناسب به لندفیل سردهات از آزادراه تبریز توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای تا به امروز اقدامی نشده و باید توجه داشت که جهت چشم انداز توسعه صنعت روی به این مسئله وابسته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان در رابطه با جابه جای روستای سعیدکندی، اعلام کرد: در رابطه با جابه جایی این روستا برای اولین بار است که پیوست هایی پیش بینی شده متناسب با وظایف دستگاه ها است تا در آینده و پس از جابه جایی و در حین آن مسئله ای پیش نیاید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 تیر 1400 بروزرسانی: 6 تیر 1400 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 1791

به "ضرب الاجل یک ماهه برای زمین های بلااستفاده پتروشیمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرب الاجل یک ماهه برای زمین های بلااستفاده پتروشیمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید