طرز تهیه موساکا غذای لذیذ یونانی
به گزارش سافاری رو، بعضی اعتقاد دارند سراغ برترین غذاهای جهان را باید از آشپزخانه یونانی گرفت. نمی دانیم این ادعا چقدر است اما حتم داریم موساکا یکی از لذیذترین غذاهای محلی یونانی است. ماده اصلی این غذا بادمجان است که به شکل حلقه ای برش داده شده، با سس گوشت چرخ نموده پخته و روی آن سس سفید ریخته می گردد. موساکا طعم و عطر بسیار خوبی دارد و طبخ آن هم بسیار راحت است.
مواد لازم برای تهیه موساکا
- بادمجان سه عدد
- روغن زیتون یک چهارم فنجان
- کره کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- گوشت گاو بدون چربی نیم کیلو
- پیاز دو عدد
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
- سیر یک حبه
- پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
- جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
- سبزیجات معطر نصف قاشق چای خوری
- جعفری خشک دو قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی 300 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- پنیر پارمسان پودری کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین چهار فنجان
- کره کاله خرید آنلاین نصف فنجان
- آرد شش قاشق غذاخوری
- پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
- پودر جوزهندی یک چهارم فنجان
طرز تهیه موساکا
مرحله اول
بادمجان ها را روی دستمال کاغذی حوله ای پهن کنید، روی آن ها کمی نمک بپاشید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا رطوبت آن ها گرفته گردد. ماهیتابه را روی حرارت زیاد قرار دهید، روغن زیتون را داخل آن گرم کنید و بادمجان ها را سرخ کنید تا رنگشان قهوه ای گردد، سپس آن ها را دوباره روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته گردد.
مرحله دوم
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت میانه بگذارید، کره را داخل آن ذوب کنید و گوشت چرخ نموده، نمک و فلفل، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. وقتی که گوشت قهوه ای شد، روی آن دارچین، جوز هندی، سبزیجات معطر و جعفری خشک بریزید. سس گوجه فرنگی را خوب هم بزنید، 20 دقیقه روی اجاق هم بزنید. سپس اجازه دهید سرد گردد و تخم مرغ را داخل آن بشکنید.
مرحله سوم
برای تهیه سس سفید (بِشامِل) شیر را داخل شیرجوش گرم کنید. کره را داخل یک ماهیتابه روی حرارت میانه ذوب کنید.آرد را کم کم در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا با کره مخلوط و نرم گردد. حرارت را کم کنید و شیر را آرام آرام اضافه کنید. ترکیب شیر و آرد و کره را مرتب هم بزنید تا مخلوط کمی سفت گردد و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله چهارم
در یک ظرف بزرگ مخصوص فر که کف آن را چرب نموده اید یک لایه بادمجان بچینید. روی بادمجان ها را با مخلوط گوشت بپوشانید و روی آن نصف فنجان پنیر پارمسان بریزید. دوباره به جای مانده بادمجان ها را روی آن بچینید و با همین ترتیب گوشت و نصف فنجان پنیر پارمسان را اضافه کنید. در مرحله آخر سس سفید را اضافه کنید و روی آن جوزهندی بپاشید. اگر چیزی از پنیر پارمسان مانده بود آن را هم روی سس سفید بپاشید.
غذا را به مدت یک ساعت داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. موساکا فوق العاده لذیذ شما آماده است.
منبع: کتاب کاله