ویدئو، افزایش بازدهی کشت هیدروپونیک با دستگاه نانو حباب ایرانی، ارتقا 25 درصدی ارزش غذایی محصولات
به گزارش سافاری رو، ریشه گیاهان برای عملکرد طبیعی خود به اکسیژن نیاز دارند، دستگاه نانو حباب ایرانی غنای اکسیژن را افزایش می دهد و به ریشه های گیاه، به ویژه شب ها که به اکسیژن بیش تری نیاز دارد کمک می کند.
گروه علم و پیشرفت خبرنگاران،کشت هیدروپونیک یا آب کشت یکی از فناوری های پیشرفته در تولید محصولات کشاورزی است که بدون نیاز به بستر خاکی انجام و مواد غذایی مورد نیاز گیاه از طریق محلول مغذی تامین می شود. روشی فناورانه ای که به سرعت پیشرفته و شمار کشورهایی که از این روش استفاده می کنند بیش تر شده است.
توسعه و رونق کشت محصولات به این روش، به تجهیزاتی نیاز دارد که تامین کننده اکسیژن یکی از همین تجهیزات است. محصولی که از طریق فعالان فناور شرکت دانش بنیان نانو حباب انرژی در داخل کشور بومی سازی شده است.
ریشه گیاهان برای عملکرد طبیعی خود به اکسیژن نیاز دارند، این دستگاه غنای اکسیژن را افزایش می دهد و به ریشه های گیاه، به ویژه شب ها که به اکسیژن بیش تری نیاز دارد کمک می کند.از آن جایی که آب مورد استفاده در بیش تر گلخانه ها از چاه یا آب های زیرزمینی تامین می شود که کیفیت مناسبی از منظر مقدار اکسیژن ندارند، این سامانه با افزایش مقدار اکسیژن آب، کیفیت آب را به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.
آزمایش های اجرا شده نشان می دهد که با استفاده از این فناوری ارزش غذایی در محصول بین 25 تا 30 درصد افزایش می یابد که این موضوع در مورد صادرات محصولات اهمیت زیادی دارد.
از دیگر مزایای استفاده از این دستگاه در روش هیدروپونیک می توان به افزایش توان فیزیکی گیاه، افزایش مقاومت بوته ها در مقابل بیماری های قارچی، افزایش قابل توجه مقدار تولید محصول و ارتقا ارزش غذایی محصول اشاره کرد.
در ادامه برای آشنایی بیشتر با این روش فناورانه و نحوه عملکرد دستگاه نانو حباب می توانید ویدئوی زیر را تماشا کنید:
منبع: خبرگزاری فارس