طرز تهیه چلوکباب وزیری، غذایی خوشمزه و اصیل

به گزارش سافاری رو، چلوکباب وزیری از یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ جوجه کباب همراه با پلو زعفرانی تهیه می گردد. کباب وزیری یکی از غذا های سنتی ایران است که هواداران بسیاری نیز دارد.

طرز تهیه چلوکباب وزیری، غذایی خوشمزه و اصیل

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کباب وزیری چیست ؟ چلوکباب وزیری از کباب کوبیده و جوجه کباب تشکیل شده است و محبوبیت زیادی دارد. میکس این دو نوع کباب همراه با گوجه و فلفل کبابی طعم بی نظیری خواهد داشت. در ادامه ابتدا طرز تهیه جوجه کباب رستورانی و سپس طرز تهیه کباب کوبیده به شیوه حرفه ای را توضیح خواهیم داد. در نهایت شیوه سرو کباب وزیری همراه با چلو زعفرانی را معرفی می کنیم.

طرز تهیه جوجه کباب برای چلوکباب وزیری

به منظور تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
جوجه2 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم شدهیک الی 2 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد متوسط
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
کره، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم

چند نکته:

  • ترجیحا از جوجه هایی به وزن یک کیلوگرم بهره ببرید.

  • اگر می خواهید جوجه کباب طعم تندی داشته باشد، مقداری فلفل قرمز نیز به مواد اولیه اضافه کنید.

دستور تهیه:

  1. ابتدا پوست جوجه ها را بگیرید و آن ها را کاملا بشویید.

  2. جوجه ها را خرد کنید. برای خرد کردن جوجه ها ابتدا بالا ها را همراه با مقداری از گوشت کتف جدا نمایید، سپس ران های مرغ را جدا نموده و سینه مرغ را نیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید. اکنون تکه های مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم نمایید.

  3. ابتدا زعفران را به مرغ اضافه کنید و با دست بهم بزنید تا تمام قسمت های مرغ به زعفران آغشته شود.
  4. پیازها را خلال کنید و به مرغ اضافه کنید.
  5. سپس آبلیمو، ماست و فلفل را نیز به مرغ ها اضافه کنید و کمی بهم بزنید تا گوشت کاملا به سس آغشته شود.

  6. درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم یا سلفون بپوشانید و به مدت شش الی هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت کاملا مزه دار شود.
  7. پس از این مدت، جوجه ها را به سیخ بزنید. توجه داشته باشید که پیاز ها را جدا کنید، زیرا هنگام کباب کردن می سوزند و به گوشت مرغ می چسبند.

  8. کره را ذوب کنید و هنگامی که جوجه ها را روی منقل قرار دادید، مقداری کره به آن بزنید.

  9. در اواخر پخت جوجه، کمی به آن نمک بزنید.

طرز تهیه جوجه کباب برای چلوکباب وزیری به همین آسانی است، اما توجه داشته باشید که هر دو نوع کباب را باید همزمان با یکدیگر طبخ کنید، زیرا باید کنار هم سرو شوند.

طرز تهیه کباب کوبیده برای چلوکباب وزیری

به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر،به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله250 گرم
گوشت پشت بازو گوسفند250 گرم
پیاز2 عدد
نمکبه میزان لازم
گوجه فرنگیبه تعداد دلخواه

دستور پخت:

  1. گوشت ها را کاملا بشویید و خرد کنید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

  2. گوشت را چرخ کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه آن را ورز دهید.

  3. به این دلیل که گوشت در اثر ورز دادن گرم شده است، آن را به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  4. پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید. برای اینکار پیاز را در صافی ریخته و آنقدر با دست فشار دهید تا هیچ آبی نداشته باشد. اگر آب پیاز کاملا گرفته نشود، کباب در منقل می افتد.

  5. پیاز، گوشت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کمی ورز دهید.
  6. اکنون آغاز به سیخ دریافت کباب ها کنید. برای این منظور یک کاسه آب آماده نمایید، دستتان را کمی مرطوب کنید، به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید و در دست خود به صورت کوفته درآورید.

  7. سپس آغاز به سیخ دریافت کنید، با حرکات دست به سمت بالا و پایین سیخ، گوشت را روی سیخ پخش کنید. هنگام اینکار چندین مرتبه لبه های کباب را نیز روی آن برگردانید.

  8. اکنون ابتدا و انتهای کباب را کمی فشار دهید تا به سیخ بچسبد.
  9. معمولا به ازای هر نفر یک گوجه فرنگی کباب می نمایند، اما برای میهمانی ها بهتر است، تعداد بیشتری گوجه فرنگی کباب کنید. برای این منظور گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و به سیخ بزنید. در صورت تمایل می توانید مابین گوجه فلفل نیز سیخ بزنید.

روش سرو چلو کباب وزیری

چلو نیز باید همراه این غذا باشد. برای هر پنج نفر یک کیلوگرم برنج کافی است. پس از آنکه برنج را دم کردید، مقداری از آن را زعفرانی کنید. اگر غذا را پرسی سرو می کنید، در هر ظرف یک سیخ کوبیده و یک سیخ جوجه قرار داده و مقداری برنج بریزید، کمی برنج زعفرانی را نیز روی برنج بریزید. یک گوجه کبابی و مقداری کره نیز کنار ظرف قرار دهید. اگر غذا را به صورت پرسی سرو نمی کنید، برنج را جداگانه در دیس بکشید و مقداری برنج زعفرانی برای تزیین روی آن قرار دهید. کباب ها را نیز جداگانه در ظرف بکشید، توجه داشته باشید که در هر ظرف کباب، تعدا جوجه و کوبیده یکسان باشد. دور ظرف را با گوجه کبابی، و جعفری تزیین کنید. چلوکباب وزیری به همین راحتی آماده می شود.

سخن آخر

اگر چلوکباب وزیری را تهیه کردید، تجربیات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید؛ از قلم نیاندازید که کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی شما خواهند بود. همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه چلو کباب بختیاری را نیز در این مطلب دنبال کنید.

منبع: ستاره
انتشار: 12 اسفند 1399 بروزرسانی: 12 اسفند 1399 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 1584

به "طرز تهیه چلوکباب وزیری، غذایی خوشمزه و اصیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چلوکباب وزیری، غذایی خوشمزه و اصیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید