طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
به گزارش سافاری رو، سمبوسه سیب زمینی یک پیش غذای جنوبی است و معمولاً با سس تند سرو می گردد.
سمبوسه سیب زمینی در بین افراد، به ویژه بچه ها محبوبیت زیادی دارد و گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها به عنوان پیش غذا یا فینگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذایی جنوبی است که با نان لواش تهیه می گردد؛ البته می توان آن را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و … هم تهیه کرد. با خبرنگاران همراه باشید تا با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه سمبوسه سیب زمینی :
- سیب زمینی آبپز: 3 عدد
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- نان لواش برش خورده به تعداد مورد احتیاج
- کره: 50 گرم
- انواع ادویه به میزان لازم
- فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی های پخته شده را پوره کنید. جعفری، ادویه ها، فلفل قرمز، نمک و کره آب شده را به پوره اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید سیب زمینی را پوره ننموده و آن را مکعبی خرد کنید.
اگر دوست دارید سمبوسه پنیری گردد، مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.
نان لواش نرم را از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. با قاشق مقداری از مایه سیب زمینی را در وسط نان بگذارید و آن را به شکل سه گوش بپیچید.
در روش دیگری می توانید نان را به شکل قیف درست نموده و داخل آن را با مواد پر کنید.
در تابه گودی مقداری روغن با کمی زردچوبه بریزید تا سمبوسه هنگام سرخ شدن به خوبی در روغن غوطه ور گردد. وقتی سمبوسه خوب سرخ و طلایی شد، آن را از تابه بیرون بیاورید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
افزودن زردچوبه به روغن، برای خوش رنگ تر شدن سمبوسه است.
اگر سمبوسه را کوچکتر درست کنید، می توانید به عنوان فینگر فود از آن بهره ببرید.
سمبوسه سیب زمینی را می توانید با انواع سس تند و کچاپ سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
منبع: پیام دلتا