طرز تهیه شامی پوک

به گزارش سافاری رو، شامی یکی از بهترین گزینه ها برای یک شام خوشمزه و سبک است. در این مقاله به شما طرز تهیه شامی پوک لپه را آموزش می دهیم. با ما همراه شوید

طرز تهیه شامی پوک

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی : 500 گرم

لپه : 500 گرم

تخم مرغ محلی : 5 عدد

زعفران ساییده در اّبجوش : یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط : یک عدد

نمک دریا و فلفل : به میزان لازم

لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم.

بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج گردد.

گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم گردد.

سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم.

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم.

زعفران را اضافه می کنیم.

سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه کرده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم.

تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.

سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ گردد و همانند شامی نخودچی سرخ می کنیم.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 14 مهر 1399 بروزرسانی: 14 مهر 1399 گردآورنده: safariro.ir شناسه مطلب: 1286

به "طرز تهیه شامی پوک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شامی پوک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید